Termeni și condiții

TONYLAB este un laborator de tehnică dentară din Cluj-Napoca, situat pe str. Calea Mănăștur nr. 56. Site-ul tonylab.ro este proprietatea SC TONY LAB SRL și reprezintă un canal de prezentare a serviciior oferite de catre TONYLAB.

Niciun serviciu sau produs nu poate fi achizitionat direct prin intermediul site-ului.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Prin accesarea website-ului utilizatorul acceptă acești termeni și condiții. Accesarea și utilizarea acestui website presupune că se asumă riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea sa. SC TONY LAB SRL  iși asumă dreptul de a face modificări oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea în continuare a serviciilor tonylab.ro înseamnă acceptarea modificărilor aduse de către SC TONY LAB SRL.

Întregul conținut al site-ului tonylab.ro – produse, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC TONY LAB SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul firmei SC TONY LAB SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

ATENȚIE! Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul tonylab.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între firma noastră și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor de pe teritoriul României .